Zgjidhni

Nje shprehje thote: Me mire me ty dhe fukara sesa pa ty dhe i pasur!
Sa dakort jeni me kete shprehje ?

1 Like

Po qesh i pasur te kam edhe ty po he :stuck_out_tongue: mos bej kot :stuck_out_tongue:

1 Like

Po thua qe po te ishe i varfer nuk do me kishe?

Natyralisht , se ju femrat keni pretendime :stuck_out_tongue:

Ketu nuk jam me ty๐Ÿ‘Ž

pse doje pergjigjen time qe te thoja , i varfer edhe me femren qe do sepse do arrinin te beheshin te pasur ?

Secili shpreh mendimin e tij. Ti dhe mendimin tend. Une kam mendim tjeter.

Me mir i varfer dhe me ty ela te na nxihet jeta bashk

Do hanim kokoshka tere kohes๐Ÿ˜‚

1 Like

@ELAALE me mire vetem dhe e pasur :stuck_out_tongue_winking_eye: