Vendi ideal per te jetuar

Cili eshte sipas jush vendi shteti ideal per te jetuar?

Une mendoj se vendi ideal eshte atje ku ti ndihesh e plotesuar, ke te gjitha kushtet per nje jetese sa me te mire dhe ke nje familje qe te qendron prane, ku te jesh e lumtur besoj.
nejse per mua vendi ideal do te ishte ne atdheun tend ne shqiperi por per fat te keq kushtet atje akoma nuk jane sic duhet…
po sipas jush kush è vendi ideal?

Per mua vendi ideal esht ne shtepin time ,ska rendesi shteti

@iv_a per mua vendi ideal per te jetuar esht vendi ku u linda dhe rrita vendi ku nuk te ze korona virus