Vaksine kunder korona virus

Kompania amerikane Johnson&Johnson ne New Brunswick,New Jersey po punon per krijimin e vaksines kunder korones.Ne shtator 2020vaksina do jete gati per tu testuar ne njerez ne prova klinike.Parashikohet qe kompania te prodhoje vaksinen per perdorim ne janar 2020.Do prodhohen 1 miljard vaksina dhe shpërndahen ne gjithe botën

3 Likes

Ne jet te jeteve kunder vaksines

Vaksina esht gjeja me e demshme qe mund ti besh trupit te njeriut