Tradhetia

Shpesh degjojme per tradhetine, ndodh ta kemi provuar dhe vete ate, si tradhetar apo si i tradhetuar.
Perse lind nevoja e tradhetisi?
Kjo ndjenje kaq e lashte nga greqia e vjeter e Helenes se Menelaut dhe deri ne kohet e sotme. Kjo ndjenje qe nuk ka kufi, qe gjendet kudo, e gjejme tek shoqet , miqte te afermit ne familje dhe tek vetja jone.

Mendimet tuaja pra per tradhetine?

1 Like

Ka lloj lloj tradhetie por un besoj ndodh nga pakenaqesia dhe zilia e njerzve

Tradhetia esht nje term shum i gjer .ka shum lloj tradhetie .tradhton nje shok tradheton nusja Nje i aferm e dashura dhe ne secilen nga keto tradhetia te rendon esht nje ndjenj shum e shpifur dhe e dhimbshme