Thuaj Dicka per Antarin Lart

Thuaj dicka per Antarin qe ka postuar me Lart.

Kuptohet pa fyer dhe pa krijuar konflikf :smiley:

2 Likes

Vlonjat :heart_eyes:

1 Like

Tigrii

1 Like

sdi ca flet :rofl:

1 Like

kinge :heart_eyes:

1 Like

Me duket simpatike

1 Like

Tempest dashurie

1 Like

Instaloj 2 here windows 32 bit per ta bere 64 :sweat_smile:

2 Likes

Me ben te qesh :joy:

1 Like

Argetuese

1 Like

Spo duket me shpesh ne forum :rofl:

:thinking::thinking::thinking: e vertet ajo qe ke shkrujt :grin::grin:

e Tmerrshme, :stuck_out_tongue_closed_eyes:

Kinge

Vlonjat :joy:

1 Like

Diell :sun_with_face:

ooooo sole mio :joy: