Terheqja mendore eshte shume here me e fuqishme se terheqja fizike

Sot shikojme qe eshte bere shume e veshtire,te krijosh lidhje te thella,te forta & autentike.Kur takojme nje person,ne pamje te pare bie ne sy fiziku,& eshte e pa shmangshme.Per fat te keq disa apo shume persona mbeshteten tek ajo,nese do te vazhdoj apo jo nje njohje,ose mendohet nese do te perpiqemi ta shnderrojme ate ne dicka me shume.Eshte e gabuar te zgjedhesh nje person vetem nepermjet pamjes se tij,sepse shume marredhenie sot bazohen ne parime te gabuara,& ne kontekste te tilla terheqja mendore eshte e perjashtuar.

Terheqja mendore eshte me e fuqishme se sa ajo fizike & me e forte se koha qe kalon.
Dashuria qe bazohet ne nevoje nuk eshte dashuri,ose gjithcka qe eshte materiale,nuk eshte dashuri.Nje ndjenje autentike mund ta quajme ndjenje te plote.Ajo perfshin koken,zemren,& trupin,perfshin ndjenjen mendore dhe fizike.

Perqendrohuni ne terheqjen mendore,jepni vetes ate qe meritoni,sepse pa terheqje mendore s’mund te kete terheqje fizike,te dyja bashke duhet te kene nje lidhje gershetore me njera tjetren.