Si ti vime ne ndihme FORUMI.IM

Nëse të pelqen ky forum,
Ja sida mënyra për ti ardhur në ndihmë,

1 Thuaj një miku,
2 Share atë në Rrjetet tuaja sociale
3 Ose mer një Nga imazhet apo videot tona, dhe bëje status, post, etj…

Instagram Post Foto !

Instagram Story Video

fresh-instagram-story-video-maker-for-a-clothing-brand-s-new-collection-1130-el1

4 Likes

Une sapo i bera share :blush:

3 Likes

Nje forum i perber mir edhe mbi te gjitha shum serjoz .me pelqen

1 Like