Si Ju Duket Forumi

Eshte i Lehte apo i veshtir per tu perdorur?

Une qe jam nga aplikacioni eshte shum e thjesht per tu perdorur.

Mos ke Ndonje ankese sepse i ndryshojm ne :blush:

Jo Jo Shum mire eshte vetem te ket me shume shoqeri

1 Like

Po po shum shpejt do lansohet plotesisht . edhe do ket me shume

1 Like

Super, por kjo pyetje behet te :

https://forumi.im/c/site-feedback/2

Me pelqen edhe i thjesht per tu perdorur

1 Like

Shum interesant dhe serioz me duket

1 Like