Si e vlerson & sa e vlersoni shoqerine?

Egziston shoqeria…?
Vlersohet ashtu si duhet nga te dy palet e njeri tjetrit…?

1 Like

Shoqeria esht ajo pa te cilen je askush.gjithmon kam besuar ne shoqeri dhe do te vashdoj ta bej

1 Like

Mendoj se fjala shoqeri do te thote shume,sepse te perjetosh momente unike,te kuptohesh me nje shikim,besim & interes pa djallezi,eshte shoqeri e paster & mbart vleresim brenda saj.Pa ate pjese shoqerie,nuk do mund te flasim & te shprehim,s’ic po shprehemi ne kete moment per ate vlersim qe bejme ndaj njeri tjetrit.

1 Like