Shyqua dhe Hamshori

Një çift bëri seks gjithë natën. Diten e nesërme, komshiu, Shyqua hankohet te ky Hamshori:
-O komshi, natën, kur po bënit seks, ulërimat dhe rënkimet tuaja u dëgjuan në gjithë pallatin. Të lutem bëjeni më qetë.
-Ç’farë do të thuash më qetë?
-Por të paktën mbylli gojën gruas tënde me ndonjë ngjitëse, vetëm bëni qetësi.
Në darkë, burri i mbyll gojën gruas me ngjitëse, dhe fillojnë bëjnë seks.
Mbas xhiros së parë, burri i bërtet;
Shyqooo, mirë është kështu oreee?
-Pooo, bërtet Shyqua.
Mbas xhiros së dytë, përsëri;
Shyqoooo po tani mirë është?
-Poooo!
Kjo gjë u përsërit disa herë.
Kështu që, rreth orës 2 të mëngjezit përsëri burri;
Shyqooooo…në rregull? Nuk të shqetëson kështu?
Aty nuk duroj më Shyqua dhe filloi të bërtiste:
O legen, zgjidhja gojën gruas ore, se gjithë pallati po kujton se po e bën me mua… :joy: :joy: :joy:

2 Likes

hahahahaha

1 Like