Shtepia e te moshuareve apo ne kujdesin shtepiak,

Mendoni se prinderit tuaj ne nje moshe te thyer apo ne momentin qe kane nje semundje,duhet ti dergoni ne shtepine e te moshuareve…???

Ndoshta dergimi i tyre behet per shume arsye,sepse ju mund te jeni shume te zene me pune,me femijet dhe nuk arrini tu sherbeni ashtu si duhet prinderve.

Si do vepronit ne momente te tilla,per prinderit tuaj?
Po ju a do ta pranonit nje situate te tille per veten tuaj?

1 Like