Sa mund te rezistoje nje lidhje pa marredhenie intime?

Mendoni se intimiteti eshte i domozdoshem ne nje lidhje…
Pse…???

Jeta jon perbehet nga pes pjes te rendesishme: emocionalja, mendorja, shoqerorja, shpirterorja dhe fizikja nuk mund te zgjedh dot se cila prej tyre ka me shum rendesi pasi te pesta keto pjes jan projektuar per te punuar se bashku ne harmoni. :joy: :grinning:

1 Like

Te dy partneret kane nevoje per kete stimul.Qofshin dy persona te dashuruar apo dy persona qe s’duhen.Marr si shembull nje objekt,por qellimi i prezantimit te temes eshte per njerezimin.
Marredheniet intime jane si magneti,pavarsisht se njeri nga magnetet ben si nazeli apo perkedhelet,thjesht eshte procesi i ngadalesimit te momentit,sepse me vone ato ngjiten me njera tjeteren & krijojne deshiren per intimitet.Per ta permbledhur intimitetin ne guston e tij,mund ta cilesojme me nje fjali:
“Pa intimitet s’ka dashuri,pa dashuri s’ka paqe”

Po normale qe esht i rendesishem intimiteti ne nje lidhje sepse ne fund te fundit esht natyrale

2 Likes