Po te kishit 100k $ ca do benit ...?

po te kishit nje 1 qind mije dollar cfare do benit ? cila eshte menyra me e mir per te menaxhuar lekun dhe investimet e mundshme qe mendone te bëni …?

1 Like

Mendoj se dollaret s’jane gjithcka para lumturise.Po te kesh lumturine mendoj se je e vetedishme per ti prishur ato dollar.

nuk e kisha fjalen ne lidhje me ndjenjat sepse leku nuk te ben te lumtur thjesht ishte nje pyetje ne lidhje me investimet per te ardhmen

do mendoj per te ngrene,dhe as nje gje tjeter

Padyshim do te investoja ne dy sektor.turizem.dhe web

1 Like

shum dakort dy fusha te se ardhmes

1 Like

Ju personalisht ku do te investonit?

1 Like

@Perla ha shume ne fakt ti.

1 Like

E kam nga lumturia dollareve,prandaj ha shume.

1 Like

:joy::joy::joy:

1 Like

Po mendoj per ty si dieli qe thote te kthem në shi

Mos ma vini re de nuk Di cfare shkruaj mos e mare njeri për keq

@Vullnet_Brazhda jepi se keshtu me pelqen

1 Like

Vazhdo se e ke nisur mire :clap::clap:

1 Like

llupse madhe paske qen :joy:

1 Like

Llupse po elegante,sepse kush eshte “llups” nuk ha shume, i mungon oreksi :stuck_out_tongue_winking_eye:

1 Like

hahahaha se di skam par gje po dh shendeti bukur esht , un t pakten jam m shendetin :joy:

1 Like

Sigurisht & une jam me shendetin.Kur je elegante s’do te thote qe s’ke shendet.
Mendoj se nje elegante ushqehet mire & gezon shendet te mire😄

1 Like

hahah e kisha me peshen jo shendetin e trupit :joy:

po sigurisht shendetin dhe peshen :rofl::rofl::rofl::rofl: gjithsesi te uroj shendet & pesh