Pervec shendetit,cfar do te donit me teper ne jeten tuaj te perdicme?

(une personalisht) do te doja me shume dashuri mirkuptim ndaj njeri tjetrit

1 Like

Pervec atyre, do doja me shume “Realitet” Sepse njerzit jane bere shume fallco, shume materialist…

2 Likes

Un nuk kerkoj shum do doja vetem te kisha njerez pozitiv dhe besnik rreth vetes

1 Like