Per cfare ju ka shkuar mendja?

Mendje eshte kjo e shkreta cfar nuk mendon…Po ju per cfar ju ka shkuar mendja​:stuck_out_tongue_winking_eye::stuck_out_tongue_winking_eye::stuck_out_tongue_winking_eye::face_with_monocle::face_with_monocle:
Behet fjale per mendje engjellore,jo djallezore :grinning_face_with_smiling_eyes:

Me ka shkuar mendja per nje gjell me presh :joy:

1 Like

@Elena_Hysa nje kg.presh na dergo,ta gatuajm per @Arnau

1 Like

hahaha ja bej une gjellen arnaut me presha bio :joy: :joy:

Hidhi edhe mish elena :stuck_out_tongue_winking_eye:

A flori je moj vajz goj mjalte @Elena_Hysa

1 Like

Per cokollata me ka shkuar mendja tani.

po arnau gjelle me preshat edhe me mish hahaha

1 Like

Mezi po pres ta provoj

1 Like

me radhe gjerat hahaha

1 Like

Si esht radha nga te filloj

1 Like

ne fillim haet qe ta kesh barkun plote :joy:

1 Like

Ooooo vdiqaaaa

1 Like
1 Like
1 Like

Te doli preshi nga goja

1 Like

Po rri ca na hap oreksin tni :joy::joy::drooling_face:

:joy::joy::joy:

1 Like

He vlla do gjell me presh dhe ti

1 Like

E doja nje pjat :joy::joy::joy: