Nqs nje cift nuk shkon mire, cili e ka fajin? Dhe pse pikerisht gruaja? 🤪

Nqs nje cift nuk shkon mire, cili e ka fajin? Dhe pse pikerisht gruaja? :rofl:

3 Likes

Dmth Gruaja e ka gjithne fajin e? :rofl:
Une mendoj se gjithnje eshte Burri fajtor, edhe do vazhdoj te jete ai

2 Likes

e Pra pse pikerisht gruaja?

Mendoj se ne te gjitha rastet ka dicka qe e shkakton, keshtu qe mire eshte qe ne cift te gjendet shkaku jo fajtori

2 Likes

Ne nje cift qe nuk shkojn mire ,pak a shume te dy kan gabime

1 Like

Gjithmon gruaja esht motorri i nje lidhjeje po nuk shkon do te thot qe e ka len pa benzin ai boti :crazy_face::crazy_face::crazy_face:

2 Likes

Te Dy :stuck_out_tongue:

2 Likes

Me pelqen qe hapen tema te tilla.do te thoja pertej shakas qe nje lidhje ka jetgjatesi sepse ka llogjik ne cift .llogjika esht ajo e cila na ben te ndergjegjshem te shikojm realitetin ne sy

1 Like

Smendoj qe e ka fajin vetem gruaja , pastaj varet dhe nga arsyja qe shkaktoj mosmarrveshjen

1 Like