Mendoni se martesa eshte zgjidhja perfundimtare e jetes?

Kush nuk do te flase per kete teme,te rri urte ose te heshti pergjithmone :stuck_out_tongue_winking_eye::stuck_out_tongue_winking_eye::stuck_out_tongue_winking_eye:

Nuk e mendoj keshtu,
Martesa ka qen nje ritual i hershem, per te dhen mundesi njerezimit per te patur qellimi.
dhe per te shtuar popullsine. Tashme kohen ka ndryshuar, mund te kesh cfare do edhe pa qen i/e matuar.

1 Like

Martesen mund ta perkufizoj me nje fjali te vetme,“Eshte gjithcka & asgje” por nuk mund te them se eshte ligj ne jeten tone.
Kur themi "gjithcka,mendojme se kemi ber zgjedhjen e duhur & kur themi “asgje” duket s’ikur kemi frike ne vetvete,apo mos besim nga ai/ajo,per te cilin/cilen e zgjedhim ne jeten tone.S’mund te them qe martesa eshte zgjidhja perfundimtare e jetes,mendoj se ne momentin qe ndjenja,besimi,& per te cilin ne jemi dikush ne jete & (kjo ka shume rendesi) mund te kurorezohet ne martese pa nje cop leter apo nje firme.Perfundimisht mund te kemi prane shoke/shoqe jete,& nje familje apo martese te shendetshme & pa e kurorezuar ate…

a ma gjeni nj gru se plasa :joy:

Lexoi mire rregullat,pastaj fillo ti hash vaktet ashtu si duhet Olmedo :smiley:

1 Like

nk lejohen shakat?

Mendoj qe martesa eshte zgjedhje dhe jo zgjidhje. Nese nje femer vendos te martohet dmth qe partneri i saj e ben te lumtur por jo se po i jep zgjidhje probleme te saj. Madje mendoj se aty do fillojne problemet per te. :stuck_out_tongue::crazy_face: