Me mire te dish apo me mir te kesh?

Me mire te dish apo me mire te kesh …ke do te zgjidhnit?Dhe pse

3 Likes

Te kesh

2 Likes

Un kam qen gjithmon dhe vazhdoj te jem e mendimit me mire te dish sesa te kesh.
Pse?
Se pari me duket e veshtire qe te kesh kur nuk din gje .Se dyti supozojm qe ndodh nje mbrekulli dhe arrite te kesh dicka.Nese nuk di,ateher detyrimisht nuk do dish ta administrosh ate qe ke.Ndersa kur di edhe nese nuk ke gje prap ke mundesi ta kerkosh ate .

1 Like

@Tempesta Jam dakort me llogjiken tuaj, eshte sic thua ti.

Por une nga nje here mendoj se disa shprehie, dalin per tu ngushelluar.

Prsh, me kete ngushellohen ata qe skane, duke mendua se ata kane dituri. por nuk eshte ashtu sespe ai qe di, “Ka gjithnje”,

2 Likes

Me mire te dish

Me mir ti kesh te dyja sigurisht😋. Normale eshte me mir te dish, mund te harrish gjithcka!

2 Likes

@Blerta e the vete ne rreshtin e fundit kush di ka gjithmon,prandaj duhet me mire te dish :grin:

Mendimi i im është me mirë ti kesh të dya, pasi kjo do ishte me e mira për një përson!!!

1 Like

Po dite do kesh gjithmon :wink:

1 Like

Me mir te dish se po dite do kesh

2 Likes

@Marsel_Kakanaj pergjigje interesante

2 Likes

te kesh , se per te ditur dhe po sdite meson ! jetojme ne nje shoqeria materialiste dhe te dish si hyn ne pun njeriut gjithesesi mir ti kesh te dyja :ok_hand:

2 Likes

Ke then gjen me vend .mese e vertet

2 Likes

@diti shum e drejt ajo qe ke then