Martese apo Bashkjetese?

Nje fakt per te ardhur keq ne ditet e sotme jane divorcet e shumta qe ndodhin, dhe kryesisht ndodh me ciftet e reja te cilet sapo jane martuar. Kjo nuk eshte nje gje pozitive dhe duke pare qe njerezimi kerkon perhere gjera te reja dhe me “komode” me kalimin e koherave eshte shfaqur dhe nje menyre e re jetese ne cift qe eshte bashkejetesa.

Si mendoni ju, ne kohet qe kane ardhur, mendoni se eshte me mire nje martese apo bashkejetese?

1 Like