Keshilla

Një këshillë per sa i perket peshës së trupit gjatë stinës së dimrit.
Qendroni larg gjërave të dëmshme si psh:Peshores,pasqyrës dhe fotografive.

1 Like

Un do thoja qendroni larg frigoriferit dhe bufes se e ben pastaj guzhin vc autostrad​:joy::joy:

:joy::joy::joy: