Jane vajzat e veshtira,apo nuk dine djemte te propozojne?

Si mendoni :stuck_out_tongue_winking_eye:

Jan qunat pa lek :grinning::grinning::grinning:

Punoni o cuna :stuck_out_tongue_winking_eye: dhe mesoni ti doni vajzat

1 Like

Kur mungon kimia nuk e ka fajin asnjeri :slightly_smiling_face: sido qe te propozoje nje mashkull, kur ka kimi :drooling_face: femra ska nga te veje :grin:

1 Like