Gjeni te perbashketen

Cfare kane te perbashket ai qe sjell picen dhe gjinekologu?

Te dy mund ta shohin,ta prekin,e ti mbajne ere,por fatkeqesisht nuk mund ta shijojne as njeri & as tjetri :stuck_out_tongue_winking_eye:

Asnje nga te dy nuk e ben produktin kryesor :man_shrugging::man_shrugging::man_shrugging: