Ftoni ne kercim nje anetar/anetare

Ftoni ne kercim nje anetar/e nga forumi & percaktoni se cfar do ti thoshit gjate kercimit
:dancer::man_dancing:

Do te ftoja @Elena_Hysa dhe do ti thoja qe mezi po pres ta coj ne karaburun

1 Like

Po marr guximin duke thene qe ftoj ne nje vallezim @diellin
Te lutem mos ki turp me shiko ne sy,sepse do kercejme nje tango…

1 Like

Hhahahaha vdiqa

1 Like

@Arnau une po vdes per vete :joy::joy::joy::joy:

1 Like

hahahaha :joy: :joy:

1 Like