FjaleKryqi forumit

Krijoni Pyetje,
dhe lejoni qe cdokush te jap variantin e tij… :upside_down_face:

1 ) HORIZONTALISHT :
Viziton vendet me te bukura ?

"Gjinekologu " :drooling_face: :grin:
Eshte pergjigja ime, po juaja?

1 Like

Ore ajo qe shikon gjinekologu pse me duket vertikalisht mua :man_shrugging::man_shrugging:

Horizontalisht-Vertikalisht
Peme e cila ka nje dege dhe shkon per sherim te…??? :woozy_face::thinking:

ANDROLOGU
Eshte pergjigja ime,e juaja kush eshte???
Apo doni ndonje pergjigje me specifike se kaq…???