Filma shqiptar

Cili eshte filmi shqiptar qe ju pelqen me shume dhe pse?

Mua më pëlqejn më shumë filmat “Kapedani” , “Tomka dhe shoket e tij” . I kam parë me dhjetra herë dhe nuk më janë mërzitur akoma.

1 Like

Kapedani eshte super film. Sulo dhe xha Beqo te shkrijne se qeshuri.
Personalisht perlqej shume kinematografine shqiptare te meparshme sepse tani e kane kthyer ne biznes ku jepen filma disa filma(jo te gjithe) qe nuk te transmetojne asnje pike emocioni.

1 Like

Lule velo partizani nje super filem i vjeter shqiptar i cili me pelqen pamas.

Partizan i vogel Velo.

1 Like

Ne pergjithesi filmat shqiptar jane shume te bukur.S’di ke te vecoj…(psh)
Beni ecen vete,Dimri fundit,Zonja nga qyteti,Tomka & shoket e tij.

1 Like

zocka nga qyteti😂

1 Like

hahahahahah ne burg do ishe fut nese do kishe pronocuar keshtu ne kohen e Xhaxhit, megjithate mua me pelqeu :grin:

Vdekja e Kalit.

shume shume i bukur…

1 Like

po goxha zock e kishim zonjen