E keqa apo e mira..?!

Cila fuqi eshte me e madhe…???
Fuqia e te keqes,apo fuqia e te mires…???

1 Like

Fuqia e te keces eshte momentale lind nga ‘deshirat’ dhe zgjat aq sa temperamenti i cdo njeriu, fuqia e te mires buron nga shpirti dhe qenja e gjithsecilit ,mjafton te duash veten😉

1 Like

Thone qe drita e mund erresiren…
Legjendat thone,qe triumfon e mira…Por e thena me te beren nuk eshte njesoj.
Keto thenie te bejne qe te ecesh perpare,& te genjesh veten.

Po ti shikosh ne nje kendveshtrim tjeter mund te them se “e keqa” ka nje forc shume te madhe,sigurisht qe "e mira"nuk ngelet pas,eshte e fuqishme,por duke par te keqen qe mbizoteron ne shumicen e rasteve,mund te them se e mira fundoset,pavarsisht se mund te mendojme dhe t’ja dalim me fitore.

Fatkeqesisht fuqia e se keqes eshte shume e madhe,sidomos ne vendin ku jetojme,shume njerez e kane te veshtire te lidhin,prizen e gojes me trurin.

Prandaj,me keq ardhje mund te them,se ne realitet eshte fuqia e te keqes,por do ishte shume mire qe fuqine e te keqes ta kthejme ne te mire.

1 Like