Diplomacia Shqiptare

Ketu nuk dua te perfshi vende te zhvilluara por e kam fjalen per vende si Kazakistani apo shtete te ngjashme.

Perse nje shtetas i Kazakistanit duhet te hyje pa vize ne Shqiperi dhe shqiptaret duhet te paisen me vize per ne Kazakistan? Cila eshte llogjika e kesaj apo thjeshte paaftesi e ministrise se puneve te jashtme te Shqiperise?

2 Likes