Dergoni nje video per te ngritur...HUMORIN

byrek byrek o usta agaaa :stuck_out_tongue:
imazh imazh

2 Likes
1 Like

Stili,"futja vete"ishte i bukur @Arnau :muscle::joy:

1 Like

Hhaha

1 Like

Deshët Asafalt?
Mbaheni :rofl::rofl::rofl:

2 Likes

o te keqen e lalait,o me i lumte lalait :joy:

1 Like

Mbas kaq shumë kohësh Lalai zbulon pse Shqiponja rri vetëm :stuck_out_tongue_winking_eye:

1 Like

Hhahah u meka

I lumte lalait e zbuloi,me mire vone se kurre :stuck_out_tongue_winking_eye:

Schadenfreude Lol GIF by MOODMAN

1 Like

1 Like

:rofl::rofl:

i paske shume qef pulat :muscle: @KinG

Me sakt zogezat se ato e bejn lengun me te shijshem :drooling_face: pulat kan shum mund :roll_eyes:

une po flas nga video qe ke derguar,po te konsideroj si lepur :stuck_out_tongue_winking_eye::stuck_out_tongue_winking_eye::stuck_out_tongue_winking_eye: dhe qefli pulash

1 Like

Pupupu ca behet kshu

Lol😂