Cili eshte problemi kryesor i Rinise Shqiptare

Kush nga ju kohet e fundit, kur ka qene nje grup shokesh ka luajtur me letra?? Mund te them se jane te paket! Gjithesesi ky diskutim nuk i referohet vetem kohes se lire se kalojne te rinjte ne koherat moderrne por dhe kercenimet qe ata kane nga kjo shoqeri!

1 Like