Cilat nga keto lojra keni luajtur ju?


image

1 Like

Te gjitha keto qe ke publikuar i kam luajtur.Ka dhe shume lojra te tjera,jane te pafundme.imazh

imazh

1 Like

Te gjitha lojerat , sa te bukura kohet ateher :hugs:

Kemi qen te gjithe njesoj ne ate kohe,& me te dashur me njeri tjetrin,prandaj dhe i kujtojme me shume nostalgji lojrat e femijerise .

Sa e bukur ka qen feminia jone, po me doktorra sa kam luajt une😷

1 Like

imazh
Dielli doktor ne femijeri :wink::wink::wink: