Cila është mënyra më e lehtë për ndërtimin e backlinks të lartë PR7?

Cila është mënyra më e lehtë për ndërtimin e backlinks të lartë PR7?

Sa për mua, ndërtimin e backlinks nuk është se e vështirë dhe mund të bëhet një detyrë mjaft e lehtë, kur trajtohen rrugën e drejtë. Dhe ju jeni gjithashtu në gjendje të krijoni me sukses backlinks nga faqet më të larta autoritative, me PageRank më të lartë të mundshëm. Unë do të thotë që ju jeni të lirë për të rrëmbyer jo vetëm një backlink vetëm PR7, por edhe shumë më të vlefshme që kanë rezultate deri në PR8 ose edhe pika PR9. Dhe më poshtë do t’ju tregoj disa vende të mira me një vlerë mjaft të lartë PageRank me vlera me vlerë. Le të shqyrtojmë listën time të paraqitur, duke përfshirë disa prej faqeve më të njohura, si p.sh.më. WordPress. org, Drupal. org, Apple. com, si dhe Flickr. com.

Ndiqni hapat e mia hap-pas-hapi planet e veprimit për të marrë disa PR7 shtesë backlinks atje për të treguar në faqen tuaj ose blog. Vazhdoni të lexoni dhe të gëzoni një përmirësim mjaft të matshëm në PageRank, autoritetin e domenit dhe në të gjithë gamën e perspektivave në SEO që rritet në shkallë.

Rreth. mua

Unë rekomandoj që të bëni përpjekjen tuaj të parë të drejtë atje dhe askund tjetër. për. mua është një platformë shumë e thjeshtë online e dizajnuar si listë e kartelave për biznesin ecommerce. Shërbimi mundëson tërheqjen e gjithçkaje që ju nevojitet së bashku - të dyja faqet e biznesit dhe profilet tuaja personale në faqet e mediave sociale si Facebook, LinkedIn, Google Plus dhe çdo faqe tjetër ose faqet e blogut. Këtu është se si ju mund të merrni një çift të që PR7 backlink të vlefshëm atje. Vetëm të shkoni në faqen kryesore të A për regjistrim. Sapo të keni gjithçka në vend - thjesht shkoni te faqja “edit” dhe vazhdoni me seksionin “biografi”. Tjetra, futni një link që tregon faqen tuaj kryesore ose blogun. Për të përfunduar detyrën, thjesht klikoni lidhjet e skedave për të vendosur atje emrin tuaj të domain - dhe jeni gati!

WordPress. org

Është një shërbim i mirënjohur dhe i besuar që ofron softuer me kod të hapur. WordPress ka të bëjë kryesisht me kornizat e blogging dhe CMS në internet të vlerësuara për të fuqizuar dhe mbështetur rreth një të katërtën e të gjithë resurseve të uebit për momentin. Këtu është se si të merrni ato backlinks të merituar me vlerë PageRank deri në 9 pikë. Të gjitha që ju nevojitet është të përfundoni procedurën e regjistrimit dhe të vazhdoni me faqen tuaj të sapo krijuar të profilit - vetëm për të mbushur URL-në e websit ose blog-it tuaj atje.

Drupal. org

Duke qenë pothuajse aq e thjeshtë sa opsioni i mëparshëm, ju vetëm mund të regjistroheni në Drupal. org - dhe të merrni një numër të kërkuar të backlinks PR7. Në fakt, gjithçka me Drupal. org duhet të jetë i qetë dhe vetë-shpjegues, kështu që nuk ka të ngjarë të hash ndonjë çështje atje.

Flickr. com

Provoni të krijoni lidhje me këtë shërbim popullor hosting. Përveç karakteristikave të tjera të avancuara dhe patjetër të fuqishme në dispozicion në Flickr. com, kjo faqe mundëson eksplorimin dhe ndarjen e fotografive brenda përdoruesve lokalë dhe komuniteteve të angazhuara. Shumë si në dy rastet e mëparshme, të gjitha që ju nevojitet është të krijoni profilin tuaj personal dhe ta vendosni në regjistër. Pasi të bëhet kjo, thjesht klikoni butonin dhe zgjidhni opsionin e duhur për të redaktuar informacionin e profilit. Mos harroni të ruani progresin tuaj dhe të gëzoni një tjetër lidhje të kthyer në faqen tuaj ose blog. Paçi fat!
Credit : Forumi.im

1 Like