Cfare po beni tani ☻

Ja un sapo dola ne Kafeteria Balkonia :grin:

1 Like

Duke pare filmin shqiptar “Duaje emrin tend”

2 Likes

:face_with_monocle: mu duk nga Foto sikur titulli eshte ’ treni iken ne 7 pa pese​:grin:

po e ndjek ne youtub


ne pamje te pare duket si treni niset ne 7 pa 5
:laughing::laughing::laughing:

1 Like

:thinking: fiks ashtu quhet por do jete ndonje version i ri dhe nuk e lejon youtube

1 Like