Çfarë ore e përdorni më shumë Internetin?

Ne cilen pjes te dites qendroni me gjate ne Internet? Nuk po e hap si sondazh pasi periudhat mund te jene te ndryshme si dhe pergjigjet! Paradite, mbasdite.

Diskutim te kendshem!

1 Like