Cfar vendi ze egoizmi ne jeten e perditshme?

Egoizmi me pare ka qen si pjese e nje vesi…
Keto vitet e fundit gjerat s’ikur kane ndryshur.
Disa e quajne privilegj ‘egon’ dhe nuk i ven nje kufi,sepse ne kohen qe po jetojme nuk mund ti vem nje kufizim apo korniza specifike moralizuese & ndaluese…