Cfar i ben te lumtur femrat/meshkujt

Mund te shpreheni me fjale ose me GIF

Loving In Love GIF

Jeta ka shume veshtiresi,& per te qen i/e lumtur mendoj se eshte fat…por edhe pak perpjekje per te kerkuar ate cfar do ne te vertete…

Ne rradhe te pare me ben te lumtur shendeti.
Ne momentin qe une jam mire me shendet,mendoj se jam e lumtur.
E dyta,uroj ta kem familjen mire.
Dhe duke i gershetuar te dyja keto fjali,mendoj se jam femra me e lumtur.

E mira apo e lumtura s’ka fund as nje here,prandaj & i cilesova pak me shume dy fjalite me siper.
Pa len menjane & persona te tjere si ata qe i njoh,por edhe ata qe nuk i njoh,sepse do me pelqente qe te ishim apo te jemi nje “bote e lumtur”

2 Likes

Lumturia kalon nga stomaku :grin:

:joy::joy::joy: po edhe sa me shume uje,qe te kemi nje tretje ne stomak,& per nje lavazh te ushqimit qe ham…:stuck_out_tongue_winking_eye::stuck_out_tongue_winking_eye::stuck_out_tongue_winking_eye:

1 Like

Uji pini vet :grinning_face_with_smiling_eyes: un perdor Birren per shplamje.