C'është bukuria për ju?

Perkufizoni me nje fjali se c’eshte bukuria per ju…

Si e mendoni ate,bukurine perfekte, ekziston ???

1 Like

Gjithkush eshte unik & i bukur ne menyren e vete.Egzistojne shume lloje bukurish njerzore,por ne vecanti me te perfolurat e disa prej njerzve jane,si p.sh. bukuria e jashtme & bukuria e brendshme.

Duke u bazuar ne temen aktuale bukuria eshte:
“Deshira e madhe per te poseduar dicka qe te ben per vete apo te lumturon,kjo per syrin e njeriut eshte e bukur & e kenaqshme”

Bukuria eshte ajo qe edhe te verbon edhe te kthen shikimin. Ajo se cilës i frikesohen te gjithe, por te gjithe e duan.
Nuk ka te bukur apo te shemtuar, por kendveshtrime te ndryshme. Ajo qe per mua eshte e bukur per dike tjeter eshte e shemtuar dhe anasjelltas.

1 Like