Besnikeria eshte e lindur apo e fituar

Ne nje pjese te shoqerise,besnikeria eshte nje nder vlerat me kryesore,por per disa te tjere nuk eshte dicka kryesore ne jete…

Besnikeria eshte e lindur,apo e fituar…?

E lindur

Po perse eshte e lindur,ku e ke ti kete konkluzion…?! @Albania_Amazing
Dua te shprehesh pak me qarte,sepse njerzit me te vertete lindin,por si rriten… Keshtu qe & besnikeria do shpjegim me te qarte,& me te kuptueshem.
Do doja te shpreheshe pak me shume,qe te filloj une pastaj,me shpjegimin tim,dhe te nxjerim te verteten :stuck_out_tongue::stuck_out_tongue::stuck_out_tongue: