Batuta nga kinematografia shqipetare

Tregoni disa batuta nga filmi-teatri shqipetar.

1 Like

Batuta ime e preferuar :joy::joy::joy: dhe e kohes se fundit.

“C’ti bej drejtorit,qe eshte zemer mire,pa ja u tregoja une qejfin ju”

1 Like

Po ti i ke then te gjitha ske len gje per ne