Barsaleta me Nastradinin

Nje nate gruaja u zu me nastradinin.
I dha te shtyre dhe e rrokullisi neper shkalle.
Komshia e ndjeu zhurmen dhe te nesermen e pyeti nastradinin.

  • Cqe gjithe ajo zhurme dje?
  • Asgje, vetem se gruaja ime hodhi xhaketene nga shkallet,
  • Cfare nje xhaket vetem beri aq shume zhurme?
  • Brenda saj isha dhe une.

Ishte nje here nastradini dhe gomarin.
Nastradini ka dal ne qytet dhe i kishte humbur gomari.
Ska dit cfar te ben, ka shkuar ne nje hotel dhe ka hyr poshte nje krevati.
Ka ardhur nje grua edhe nje burr, ato jan dasht shum e shum, burri i ka then grus ne syt e tu e shoh gjithe boten!
Ka dal nastadini prej poshte krevatit dhe i ka then po gomarin tim a po e sheh gjekundi?

:rofl::rofl::rofl: barsoleta t’mir.