Abetare.net

Pershendetje te gjitheve si jeni :slight_smile: Shpresoj te jeni mire!
Sot desha t’ju shperndaj Webfaqen tone per te par lajmet se cfar ndodh ne Shqiperi !
Linku ~ https://abetare.net
Ne shperndajm dhe Gjuhen Shqipe dhe ne gjuhen Anglishte !
Per te pare se cfar lajmesh dalin ne Shqiperi ju lutem shikoni fotot me posht! :point_down:


Cfar eshte Abetare.net ?


Lajmet në Abetare, një prioritet për profesionalizëm, paanshmëri dhe saktësi. Të gjejmë çdo çast lajmin është profesioni ynë.Ne jemi kudo, për të sjellë tek ju gjithçka ndodh. Politika, Aktualiteti, Ekonomia, Kultura dhe Sporti vijnë në portalin tonë me qëllimin e vetëm, objektivitetin dhe të vërtetën.

Se shpejti do zgjerojm dhe stafin do ju japim mundesi njerezeve te tjer per te fituar $ nepermjet webfaqes tone ! mjafton te postoni ne Abetare dhe ju fitoni $ por varet sa views do marri postimi juaj !
Pershembull nese publikoni nje postim dhe merrni pershembull 1,000 views ju mund te fitoni diku 1-5$ varet ! ky eshte vetem nje shembull !

Tja kaloni bukur !

image

Best Regards,
Mr Gh0$T