A keni qare ndonjehere per dashurine ? ❤ Po / Jo

  • po
  • jo

0 voters

strong text

2 Likes

Jo skam pas kurr femen per me qajt

3 Likes

haj medet haj :smiley:

4 Likes

Do vij dita qe dhe ti do te kesh nje femer, vetem bej durim :relaxed:

3 Likes

Nese nuk ke qare 1 here per dashurine dmth qe nuk ke dashuruar asnjehere.