A keni kontribuar për të prekurit nga tërmeti dhe pse?

  • 1- Po, në mënyra të ndryshme
  • 2- Jo, sepse nuk besoj në mirëmenaxhimin e tyre
  • 3- Nuk kam pasur mundësi

0 votuesit

1 Like