Cfare Informacionesh Mbledhim

Ne mbledhim informacione nga ju kur regjistroheni në faqen tonë dhe mbledhim të dhëna kur merrni pjesë në forumin duke lexuar, shkruar dhe vlerësuar përmbajtjen e ndarë këtu.

Kur regjistroheni në faqen tonë, mund t’ju kërkohet të shkruani emrin dhe adresën tuaj të postës elektronike. Sidoqoftë, ju mund të vizitoni faqen tonë pa u regjistruar. Adresa juaj e e-mail do të verifikohet nga një email që përmban një lidhje unike. Nëse ajo lidhje vizitohet, ne e dimë se ju jeni te regjistruar.

Kur regjistrohsh dhe poston, regjistrojmë adresën IP nga e cila ka origjinën postimi. Ne gjithashtu mund të mbajmë regjistrat e serverëve të cilët përfshijnë adresën IP të çdo kërkese te serveri ynë.

Për çfarë i përdorim informacionet tuaja?

Ky informacion i mbledhur nga ju mund të përdoret në një nga mënyrat e mëposhtme:

  • Për të personalizuar përvojën tuaj , informacioni juaj na ndihmon që t’u përgjigjen më mirë nevojave tuaja individuale.
  • Për të përmirësuar faqen tonë e ne vazhdimisht përpiqemi të përmirësojmë ofertat e faqes sonë bazuar në informacionin dhe reagimet që marrim nga ju.
  • Për të përmirësuar shërbimin ndaj klientit informacioni juaj na ndihmon të reagojmë në mënyrë më efektive ndaj kërkesave të shërbimeve të klientit tuaj dhe nevojave mbështetëse.
  • Për të dërguar email , Adresa e emailit që ju ofroni mund të përdoret për t’ju dërguar informacione, njoftime që kërkoni për ndryshime në tema ose në përgjigje të emrit tuaj të përdoruesit, t’i përgjigjeni pyetjeve dhe / ose kërkesave ose pyetjeve të tjera.

Si i mbrojmë informacionet tuaja?

Ne zbatojmë një sërë masash sigurie për të ruajtur sigurinë e informacionit tuaj personal kur futni, paraqisni ose hyni në informacionin tuaj personal.

A i përdorim cookies?

Po. Cookies janë skedarë të vegjël që një sit ose ofruesi i tij i shërbimit transferon në hard diskun e kompjuterit tuaj përmes shfletuesit tuaj të internetit (nëse lejoni). Këto cookie mundësojnë që faqja të njohë shfletuesin tuaj dhe, nëse keni një llogari të regjistruar, shoqërojn atë me llogarinë tuaj të regjistruar.

Ne përdorim cookie-t për të kuptuar dhe ruajtur preferencat tuaja për vizitat në të ardhmen dhe për të përpiluar të dhëna totale në lidhje me trafikun e faqeve dhe ndërveprimin e faqes në mënyrë që të ofrojmë përvoja dhe mjete më të mira në të ardhmen. Ne mund të kontraktojmë me ofruesit e shërbimeve të palëve të treta për të na ndihmuar në kuptimin më të mirë të vizitorëve të faqes sonë. Këta ofrues të shërbimeve nuk lejohen të përdorin informacionin e mbledhur në emër tonë, përveç që të na ndihmojnë të bëjmë dhe të përmirësojmë biznesin tonë.

A ua zbulojmë ndonjë informacion palëve të jashtme?

Ne nuk shesim, tregtojmë ose transferojmë në palë të jashtme informacionin tuaj personalisht të identifikueshëm. Kjo nuk përfshin palë të treta të besuara, të cilët na ndihmojnë në operimin e faqes sonë, kryerjen e biznesit tonë, ose t’ju shërbejmë, për aq kohë sa ato palë bien dakord t’i mbajnë këto informacione konfidenciale. Ne gjithashtu mund të lëshojmë informacionin tuaj kur besojmë se lëshimi është i përshtatshëm për të zbatuar ligjin, për të zbatuar politikat e faqes tonë, ose për të mbrojtur të drejtat, pronën ose sigurinë tonë, ose të tjerët. Sidoqoftë, informacioni i vizitorëve që nuk mund të identifikohet personalisht mund t’u jepet palëve të tjera për marketing, reklamim ose përdorime të tjera.

Lidhjet e palëve të treta

Ndonjëherë, sipas gjykimit tonë, ne mund të përfshijmë ose të ofrojmë produkte ose shërbime të palëve të treta në faqen tonë. Këto faqe të palëve të treta kanë politika të veçanta dhe të pavarura të privatësisë. Prandaj nuk kemi asnjë përgjegjësi për përmbajtjen dhe aktivitetet e këtyre vendeve të lidhura. Sidoqoftë, ne kërkojmë të mbrojmë integritetin e faqes sonë dhe të mirëpresim çdo feedback në lidhje me këto site.