Category Topics

Pyetje & Pergjigje

Beni pyetjet tuaja nga fusha te ndryshme te jetes dhe pergjigjuni atyre qe jane bere nga anetare te ketij forumi
55
1
1
3
16

Kinematografia & Televizioni

Kinematografia Shqiptare e ka zanafillën e vet nga xhirimet e thjeshta kronikale. Me kalimin e viteve e tjerë, veçmas në vitet 50 të shekullit të kaluar lindi nevoja e zhvillimit te kinematografisë vendase sepse në të shumtën e rasteve në Shqipëri kane xhiruar të huajt, italiane, ruse e tjerë.
1

Kuriozitete

Kuriozitete të ndryshme nga bota që na rrethon.
1

Humor

Në këtë kategori do të kontribuojmë të gjithë me histori të këndshme,barsaleta foto e çfarëdo tjetër që mund të konsiderohet si komike.
1

Arti & Kultura

Mendime rreth artit dhe kulturës botërore. Vlerat e pashuara të gjenive botërorë që dhe sot mbeten të paarritshëm. Kultura dhe arti që dallon shtetet duke mahnitur njerëzit.
12

Sondazhe

Votime dhe Sondazhe te fushave te ndryshme,ne te cilat do te dalin ne pah mendimet , opinionet dhe vendimet tuaja , ne zgjedhjen e pikave te ndryshme.
17
0

Prezantohu

(Për te njohur njeri-tjetrin, per te kuptuar sa me mire ate, te gjithe duhet te thone dicka per veten e tyre, ne menyre qe te dime se me cilin kemi te bejme.)
2

Shtypi dhe Politika

Të gjithë jemi pjese e Politikes, dhe Shtypit, ndaj ne kete kategori mund te diskutojme gjithcka qe ka lidhje me kete pjese,
2

Moda & Estetika

Si kujdeseni për veten dhe cilat janë tendencat më të fundit në botën e modes?
6

Lojra

Lojra
0

Dashuri Dhe Pasion

Shpirti i njeriut ka nevojë shumë për atë idenë intime. Romancë, dashuri, seks dhe pasion. Këtu kemi lidhje vetëm me atë ndjenjën e pastër e të virgjër që quhet dashuri.
1
1

Foto Album

Fotografi nga trevat Shqiptare, qytete të ndryshëm dhe nga mbarë bota. Foto Gosip këngëtarë Shqiptarë dhe të huaj , Ketu Mund Te Postoni Gjithcka!!
2

Kuzhina & Ushqimi

Ketu mund te postoni receta te ndryshme nga Kuzhina Popullore Shqiptare si dhe receta te koheve te fundit qe do te ju ndihmojne ti befasoni te afermit tuaj.
6
0

Ndihmë

Keni një pyetje apo problem mos nguroni të pyesni e kërkoni ndihmë. Nëse doni ndihmë postojeni këtu posht dhe ne do të përpiqemi tiu ndihmojmë.
2

Forumi.im Feedback

Discussion about this site, its organization, how it works, and how we can improve it.
0

Sport

Sporti është veprimtari njerëzore qëllimi i së cilës është argëtimi dhe zhvillimi apo krahasimi i aftësive psikike dhe fizike. Sporti në histori na jep të dhëna të rëndësishme mbi ndryshimet shoqërore të cilat me kalimin e shekujve kanë ndikuar mbi konceptimin e sportit në varësi të kulturave të ndryshme.
0

Shit-Blerje

Keni dicka per te Shitur/Bler, kërkesa, shërbime, aktivitete, ankande etj… Vendosni njoftimin tuaj.
0
0

NDIHMONI NJËRI-TJETRIN

Ketu mund te kerkoni ndihme ose mund te ndihmoni dike qe ka nevoje per ndihmen tuaj!
0