Pyetje & Pergjigje


Bashkeatdhetaret neper bote Cilido prej jush qe e ndjen veten shqiptar dhe i mungon vendi i tyre , ne ate zbraseti qe ndodhen larg vendlindjes se tyre mund te shuajne mallin ne kete komunitet virtual Bashkebisedime shoqerore Këtu do te flasim dhe bashkëbisedojme per temat shoqërore ne përgjithësi. Mendime, opinione dhe konkluzione te ndryshme rreth diçkaje apo një tjetre. Shoqëria që n’a rrethon e shumë e shumë të tjera.
Tema Përgjigjet Shikimet Aktiviteti
0 93 Prill 13, 2020
5 203 Tetor 13, 2020
2 66 Tetor 9, 2020
1 52 Tetor 9, 2020
4 77 Tetor 9, 2020
5 358 Shtator 27, 2020
1 125 Shtator 18, 2020
1 171 Shtator 18, 2020
0 157 Gusht 27, 2020
6 150 Gusht 26, 2020
1 166 Gusht 12, 2020
6 222 Gusht 3, 2020
3 131 Korrik 9, 2020
4 167 Qershor 21, 2020
5 140 Qershor 21, 2020
2 172 Qershor 18, 2020
1 114 Qershor 10, 2020
0 120 Maj 3, 2020
0 91 Maj 5, 2020
2 107 Prill 29, 2020
7 115 Prill 28, 2020
2 138 Prill 28, 2020
30 207 Prill 27, 2020
0 132 Prill 25, 2020
0 73 Prill 25, 2020
0 92 Prill 25, 2020
0 126 Prill 25, 2020
0 125 Prill 25, 2020
0 105 Prill 25, 2020
0 119 Prill 25, 2020