Pyetje & Pergjigje


Bashkeatdhetaret neper bote Cilido prej jush qe e ndjen veten shqiptar dhe i mungon vendi i tyre , ne ate zbraseti qe ndodhen larg vendlindjes se tyre mund te shuajne mallin ne kete komunitet virtual Bashkebisedime shoqerore Këtu do te flasim dhe bashkëbisedojme per temat shoqërore ne përgjithësi. Mendime, opinione dhe konkluzione te ndryshme rreth diçkaje apo një tjetre. Shoqëria që n’a rrethon e shumë e shumë të tjera.
Tema Përgjigjet Shikimet Aktiviteti
1 9 Prill 13, 2020
2 25 Maj 20, 2020
8 40 Maj 9, 2020
1 19 Maj 5, 2020
1 30 Maj 3, 2020
4 38 Maj 1, 2020
3 18 Prill 29, 2020
8 33 Prill 28, 2020
3 14 Prill 28, 2020
31 42 Prill 27, 2020
1 13 Prill 25, 2020
1 10 Prill 25, 2020
1 13 Prill 25, 2020
1 19 Prill 25, 2020
1 9 Prill 25, 2020
1 6 Prill 25, 2020
1 8 Prill 25, 2020
1 6 Prill 25, 2020
1 8 Prill 24, 2020
1 11 Prill 24, 2020
1 11 Prill 24, 2020
1 8 Prill 24, 2020
1 9 Prill 24, 2020
1 11 Prill 24, 2020